Untitled design (11).png

Ryhdy Budoka-lehden avustajaksi

Haluaisitko avustaa Budoka-lehteä laadukkaan sisällöntuotannon suhteen? Kirjoitamme erilaisista kamppailulajeista laidasta laitaan. Paras asiantuntemus ja osaaminen löytyy aina lajin harrastajien parista, joten etsimmekin nyt avustajia tekemään Budokasta monipuolista erikoisjulkaisua.

Lajijuttujen lisäksi tuotamme Budoka Pro -erikoisosion alla seuratoimintaan, urheilumarkkinointiin, johtamiseen, valmennukseen, ravintoon sekä voimaharjoitteluun liittyviä asiantuntijajuttuja. Tämä antaa eri asiantuntijoille mahdollisuuden tuoda omaa osaamistaan esille lehdessä.

 

Uutena erikoisjulkaisuna Budoka ei pysty tarjoamaan rahallista korvausta lehden avustajille, mutta tarjoamme erinomaisen väylän tuoda omia näkemyksiä, osaamista ja ammattitaitoa esiin julkaisun avulla. Avustajat saavat, niin halutessaan, artikkelin yhteyteen nimensä, lyhyen esittelyn, yrityksen tai yhdistyksen yhteystiedot ja tekstilinkin, joka siirtää lukijan halutulle kotisivulle.

Pidätämme oikeuden lyhentää tai muokata juttuja Budokan linjaan soveltuvaksi, joten asiasisältö ratkaisee aina julkaisemisen. Julkaisemme myös lajivalokuvia, videoita ja piirustuksia. Avustajalla pitää olla aina itsellään tekijänoikeus lähetettyyn materiaaliin eli juttu, valokuva, video tai piirustus, pitää olla 'omin käsin' tehty. Mikäli materiaalissa on tunnistettavia henkilöitä tai yksilökuvia, pitää kuvaa seurata aina kirjallinen (vapaamuotoinen) julkaisusuostumus kuvan kohteelta. Lähettämällä toimituksellista materiaalia lähettäjä antaa aina, ilman eri sopimusta, kertajulkaisuoikeuden sekä Budoka-verkkolehdelle että (mahdolliselle) painetulle Budoka-lehdelle.

Mikäli avustaminen on säännöllistä, niin helpotamme työskentelyä lehdistökortilla tai vastaavalla ratkaisulla, kuten avustajien käyntikorteilla tms. erikseen sovittavalla tavalla. Lisäksi huomioimme avustajiemme tärkeän panoksen erilaisten etujen ja tapahtumien kautta vuosittain.

Tervetuloa tekemään Budoka-lehteä!

Yhteistyössä:

1/1