TERVETULOA! (1).png

Budoka on kamppailulajien erikoisjulkaisu

Budoka on viikoittain päivittyvä kamppailulajien verkkolehti, joka tarjoaa lukijoille laaja-alaisesti eri kamppailulajeihin ja kamppailulajien harrastamiseen liittyviä uutisia ja mielenkiintoisia artikkeleita. Budoka Pro -osion alla kerromme urheilumarkkinointiin, johtamiseen, seuratoimintaan, ravintoon, lihaskuntoon ja valmennukseen liittyvistä asioista. Tuotamme myös erilaisia reportaaseja, arvioita ja esittelyjä kamppailulajien varusteista, tuotteista, palveluista ja harrastusmahdollisuuksista. Kamppailulajien erikoisjulkaisuna pyrimme aina laaja-alaiseen ja monipuoliseen juttusisältöön.

Budoka niputtaa lehden luettavuuden johdosta kamppailulajit, taistelulajit, itsepuolustuslajit, budo-lajit, kamppailu-urheilun ja muilla termeillä kutsuttavat vastaavat lajit yhden ainoan päänimikkeen, kamppailulajit, alle. Lajiartikkelien sisältömäärään vaikuttava kriteeri on harrastajien lukumäärä, mutta kokonaisuutena tavoitteemme on kertoa laaja-alaisesti eri kamppailulajeista.

Kamppailulajien erikoislehtenä emme aseta eri lajeja, tai tyylisuuntia, eriarvoiseen asemaan tai vertaile näitä 'parempi, kovempi' -kriteereillä. Emme myöskään osallistu 'lajipolitiikkaan' eri lajien hajaantuneen seura- tai liittotoiminnan osalta. Budoka-lehti pyrkii tarjoamaan parasta mahdollista informaatiota ja viihdyttäviä lukukokemuksia kaikille eri kamppailulajien harrastajille.

Budoka on verkkolehti, jonka tavoitteena on tuottaa kuukausitasolla aina vähintäänkin vastaava juttumäärä kuin mitä laadukkaalta kuukausittain 'printtimuodossa' ilmestyvältä aikakausjulkaisulta voidaan odottaa. Budoka-lehti jatkaa 80-luvun alkupuolelta ilmestymisensä aloittaneen ja 2010-luvun alkupuolelle päättyneen painetun lehden perinnettä lehden nimen osalta. Arvostamme ja kunnioitamme sitä edeltäjiemme työtä, mitä he ovat tehneet kamppailulajien harrastajien iloksi ja hyödyksi. Uusi Budoka on nykyajan tuote, joka kerää eri kamppailulajien harrastajat yhteen 2020-luvun ammattimaisilla toimintametodeilla.

Toivotamme antoisia lukuhetkiä Budoka-lehden parissa!

Add a heading (30).png

Yhteistyössä:

1/1